GROEI MET BLOEI

Zit je al een tijdje met een leuk idee in je hoofd maar weet je niet hoe te starten?
Of durf je niet te starten omdat je niet weet hoe je doelpubliek te bereiken?

Geef mij een seintje!

Met mijn jarenlange ervaring in het samenwerken met ondernemers heb ik kennis vergaard in een ruim spectrum van administratie, communicatie en ondersteunende diensten die cruciaal zijn bij het uitbouwen en opstarten van een bedrijf.
Daarnaast kan ik beroep doen op een breed en gevarieerd netwerk van vakmensen die van mij overnemen waar mijn kennis en kunnen stopt.

Via het 'GROEI MET BLOEI' traject bied ik je een houvast, een klankbord, een helpende hand om jouw idee in een onderneming om te zetten of om jou als startende onderneming te laten groeien naar die next step die jij voor ogen hebt.

Wees niet langer bang om te zeggen met welk business idee je zit. Groot of klein.
Laat het me weten! Ik help jou met goesting en plezier op weg, zo sta je er nooit alleen voor.

Hoe werkt het juist?

  • Ik ben voor jou bereikbaar via Whatsapp, telefoon, mail,... voor al je vragen, onzekerheden,... Ik ben je klankbord. Ik sta je bij waar nodig wanneer jij even geen uitweg ziet of niet weet waar te beginnen. Ik geef je tips, tricks, links, boeken, websites,... die jou weer op weg helpen. 
  • Ik beantwoord jouw vraag binnen 24 uur (tenzij je mij écht dringend nodig hebt, dan ben ik er sneller)
  • Kan ik je met mijn dienstverlening helpen, dan maak ik wat je nodig hebt en reken ik hiervoor mijn uurtarief of we spreken een vast bedrag af. Een eenmalige extra kost om jouw vraag/nood op te lossen zodat jij verder kan.
  • Kan ik je niet helpen, dan verwijs ik je maar wat graag door naar wie dit wel kan. Zonder verplichtingen, commissies of extra kosten voor jou aan mij.
  • Jij investeert met dit bedrag in jouw groei en zorgt ervoor dat dit zich meer dan terugverdient op korte tijd.
  • Er zit geen minimum of maximum termijn vast aan deze dienstverlening, ik ben er zolang jij mij nodig hebt.
  • Mij niet meer nodig? Ook prima, dan ben jij op jouw next level aangekomen en kunnen andere experts jou verder weer helpen. Geef mij uiterlijk voor de 15e dag van de maand schriftelijk een seintje en het traject loopt af op de laatste dag van die maand.

Wij gingen al samen op pad