B(L)OEIENDE BOEKEN

28-12-2023

FIRE*
Charlotte Van Brabander

Ik leerde Charlotte kennen via de podcast Een goede financiële planning zorgt voor financiële vrijheid. Maar geld is vaak nog steeds een taboe. Hierdoor hebben weinig vrouwen kennis en vaak een verkeerde mindset over geld heeft. Toch is het net een goede financiële achtergrond die de hoogste return on investment heeft. Onze financiële vrijheid en gezondheid is immers even belangrijk als fysieke of mentale gezondheid, ongeacht jouw budget of inkomen. In FIRE legt Charlotte uit hoe je deze weg naar financiële vrijheid plant en hoe een solide financiële basis de hoogste rendementen oplevert.

Freedom Unlocked
Kim De Graeve

Kim hoeft niet meer te werken voor geld. In amper twee jaar tijd is ze financieel vrij geworden en dat ging verrassend makkelijk, zelfs met twee kleine kinderen. Ze reist nu de wereld rond, doet alleen nog wat ze graag doet en geniet van de belangrijke dingen des levens. Een onbereikbare droom? Niet als je het leven voor jou laat werken in plaats van te leven om te werken. Niet als je je potentieel ten volle benut. Neem niet langer genoegen met de middelmaat. Bevrijd de overvloed aan energie die je helpt om te transformeren.

Tijd voor de Creatieve Generalist!

Suyin Aerts

"Jij kan zoveel..." zeggen mensen vaak. Maar... wat kan ik eigenlijk allemaal écht? En wat wil ik daar nu mee doen? Hoe kan ik daar nu mee aan de slag? Heel veel vragen, piekeren, twijfels brachten met tot het concept dat Buro Bloei vandaag brengt. En toen vertelde Suyin Aerts op het Ladies on the Road The Conference over haar boek 'Tijd voor de Creatieve Generalist'. Het is dus écht OK om een ondernemende duizendpoot te zijn en daar jouw weg in te zoeken en te evolueren zoveel als jij dat wenst. Oef 🙃! Ik herken(de) er zoveel van mezelf in. Ja, nog een toppertje er bij op mijn nachtkastje om bij de hand te nemen en toe te passen waar het voor mij past.